Uw autoruiten tinten / blinderen

7jaar garantie

Uw autoruiten professioneel laten tinten of blinderen?
U bent op zoek naar een bedrijf dat vakkundig en tegen vriendelijke tarieven uw autoruiten kan tinten / blinderen? Dan helpen wij u graag verder.

Autoruiten tinten of blinderen vraagt om vakkennis, deskundigheid en ruime ervaring. Climax autoglasservice heeft zich gespecialiseerd in het blinderen en tinten van autoruiten. Allereerst voor uw veiligheid, maar ook om de uitstraling van uw auto te vergroten. En onze tarieven zijn uiterst aantrekkelijk.  Wij hebben de mooiste tinten voor u geselecteerd met de hoogste kwaliteit en beste eigenschappen om uw auto te voorzien van een mooie, chique en perfect getinte ruiten.

De glasfilm wordt door ons zonder luchtbellen, kreukels of stofdeeltjes aan de binnenzijde van de ruit geďnstalleerd. U krijgt 7 jaar garantie met bijbehorende keurmerk certificaat van ons!

Vraag Direct een Offerte aan! of
Maak nu uw Afspraak

SoortenTinten Wetgeving Prijzen Glaslookpanelen

Meer Foto's ? Klik hier ...

De voordelen van autoruiten tinten / blinderen:

- Uw auto krijgt een extra mooie uitstraling dankzij de getinte ramen.
- Uw interieur blijft langer goed (de zonnestralen worden gereduceerd).
- Geen zichtirritaties meer, deze worden door de folie gereduceerd (zeer effectief bij laagstaande zon).
- Besparing op brandstof, door het reducerende effect heeft u uw airco minder nodig.
- Het beschermt beter tegen diefstal: eigendommen zijn minder zichtbaar en uw autoruiten zijn steviger (door de glasfilm).
- Bescherming van uw huid tegen uv-straling (vooral voor mensen die hier allergisch voor zijn).
- Duurzaam product (7 jaar garantie)

Uw Voordelen

Hoogwaardige kwaliteitsfolie

Alle autoruiten die wij blinderen / tinten zijn hoogwaardige kwaliteitsfolies van de merken Johnson Window Films of LLumar. Deze autoruit folies hebben een krasvaste coatinglaag, dit geeft extra bescherming.

Kenmerken Glasfilm:

Aantrekkelijke kleur – universeel zwart is vrijwel identiek aan normaal getint glas
Niet geleidend – geen storing van GPS-signaal, vensterantennes of andere apparaten die met
  radiosignalen werken.
Duurzame product – extra dikke dubbellaags uitgevoerde hardcoat met geďmpregneerde kleuring    laat de concurrentie ver achter zich.
Houdt 99% van schadelijke UV-stralen tegen – hierdoor verbleekt uw interieur minder snel en loopt u minder risico op gezondheidsklachten
• 7 jaar fabrieksgarantie

Video: BMW 5 Touring | 35% Tint

Klik op afbeelding om video te starten

Meer video bekijken? >>>Klik hier

Warmtewerend

De hoogwaardige kwaliteitsfolies die wij gebruiken zijn zo speciaal geproduceerd, dat warmte en zonlicht nauwelijks in uw auto kunnen komen. Tevens hebben ze 6 polyesterlagen waardoor deze langer leven .

Keuze in tinten

De tint van de kwaliteitsfolie is variërend van licht, om bijvoorbeeld de voorportieren binnen de wettelijke normen te tinten, tot zeer donker om inkijk naar binnen te voorkomen. Hier zitten nog enkele tinten tussen die voor de meeste automerken het origineel benaderen.
Voorbeelden

Kwaliteitsgarantie 7 jaar

De kwaliteitsfolies die wij aanbrengen worden door ons zonder luchtbellen, kreukels of stofdeeltjes aan de binnenzijde van de ruit aangebracht. Op de folies die wij aanbrengen zit een schriftelijke garantie van 7 jaar!

Klaar terwijl u wacht of gratis leenauto !

Het laten blinderen / tinten van uw autoruiten hangt af van het aantal ruiten dat u wilt laten blinderen. Doorgaans duurt dit proces tussen de 2 en de 4 uur. Onder het genot van een kop koffie of thee kunt u bij ons wachten tot uw autoruiten getint zijn. Tussentijds gebruik maken van ons WIFI netwerk of internet is mogelijk. Als het blinderen van uw auto langer dan 3 uur duurt dan kunt u indien beschikbaar gebruik maken van een gratis leenauto, u betaalt alleen de brandstofkosten.

OFFERTE AANVRAAG BINNEN 2 MINUTEN

!!! a.u.b. uw e-mail correct invullen. Voorkom typefouten!!!

Voertuiggegevens:

Gewenste getinte ruiten:

Vragen en/ of opmerkingen: