Autoruit tinten

Autoruiten tinten - blinderen

Waarom uw autoruiten blinderen? Het wordt elk jaar steeds warmer in ons land. We krijgen te maken met zeer hevige hitte. Hoewel het aan te raden is om leren of kunstleren stoelen te gebruiken is dit niet altijd mogelijk. De voordelen van een leren stoel is dat vlekken makkelijk weg te vegen zijn. Het kan tegenwoordig zelfs gevaarlijk zijn om uw auto te lang in de hitte te laten staan. Uw autoruiten blinderen is dan een goede en goedkope oplossing.

Een aantal dagen geleden heb ik mijn auto 30 minuten in de zon gelaten terwijl ik mijn drie dochters ging ophalen van hun kamp. Mijn zwarte auto met witte lederen bekleding stond buiten geparkeerd onder zonnestralen van 101-graden. Nadat ik mijn dochters had opgehaald liet ik ze wat korte kleding dragen vanwege de hitte en liet ze zitten op de achter stoelen. Tot mijn grote verbazing sprongen ze alle drie meteen weer de auto uit. Zoals u waarschijnlijk ook kunt raden was de auto van de autoruiten tot aan de veiligheidsgordels en rugleuningen en alles wat in de auto zat gloeiend heet. Ik besefte meteen het belang van autoruiten blinderen. Mijn vorige auto: de Hyundai Azera had namelijk geblindeerde autoruiten, aan zowel de achterzijde, voorzijde en zijkanten. Deze folie helpte de zon tegen te houden en zonnestralen terug te wenden. Autoruiten blinderen is voor gezinnen belangrijker omdat die niet altijd hun ongemak kunnen verwoorden zodra ze in de auto zitten. Velen denken dat het tinten van autoruiten alleen goed is voor zeer warme dagen, dit klopt niet helemaal. Zelfs op minder warme dagen is het zo dat de temperatuur in auto’s spectaculair kan stijgen.
Een andere misvatting is dat autoruiten blinderen alleen bij luxe auto’s gebeurd. Er zijn tegenwoordig tinten in alle soorten maten, soorten en prijsklassen. Als u geen geblindeerde ruiten heeft of u bent het ook niet van plan om het te doen, dan kunt u natuurlijk donkere tinten toevoegen in uw auto.
Om uw auto optimaal te beschermen raden wij u tevens aan om indien u niet in de auto zit handdoeken op de stoelen te zetten, zodat u niet te maken zal krijgen met brandwonden. Voor ouders met kleine kinderen die in de veilige kinderzitjes zitten raden wij de zogenoemde freezable cold seat aan. Deze is special ontworpen om hitte tegen te gaan.
Autoruiten blinderen is iets waar wij als Climax zeer goed in gespecialiseerd zijn, we hebben in der loop der tijd zeer veel auto´s, vrachtwagens etc geblindeerd. Welke suggesties heeft u om uw gezin koel, comfortabel en vooral veilig te laten verblijven in de auto tijdens deze hitte? Wij horen het graag van u.