Auto wrappen

U bent op zoek naar een bedrijf dat vakkundig en tegen scherpe tarieven uw auto kan wrappen, beletteren  of  een unieke design kan geven? Dan helpen wij u graag verder.

Verfraai uw auto met car wrapping of auto striping

Wilt u uw auto verfraaien en een persoonlijke tint geven? Kies dan voor onze professionele mogelijkheden op het gebied van car wrapping (inpakken) of auto striping (bestrepen). Met onze hoogwaardige folies creëren we iedere gewenste look en feel.

Autoliefhebbers uit de regio Amsterdam, Den Haag, Leiden, Lisse, Zoetermeer, Haarlem, Rotterdam, Alphen aan de Rijn en de gehele randstad gingen voor u om hun auto te laten wrappen. Vraag naar mogelijkheden of kom zelf met een idee, wij maken het mogelijk voor u.

Auto striping

Verfraai uw auto door het laten aanbrengen van ‘strepen’. Hiermee kunt u op een relatief voordelige manier een andere look of uw eigen touch aan uw auto meegeven.

Ruime keuze aan auto striping bestickering

Auto striping is voor ieder merk / iedere auto mogelijk. Enkele strepen, dubbele strepen of een afbeelding van een vlag, alles is mogelijk. De auto striping is in vele kleuren beschikbaar en wij brengen dit vakkundig voor u aan.

Car wrapping

Geef uw auto een gedeeltelijke of volledige nieuwe look met car wrapping. Car wrapping staat voor het ‘inpakken’ van een auto in hoogwaardige autofolie. Car wrapping is een goed en voordelig alternatief voor het laten spuiten van een auto.

Vele kleuren en materialen

Car wrapping wordt steeds populairder. Het wordt gebruikt voor bedrijfswagens, bedrijfsauto’s, sportwagens en gewone personenauto’s.

Lange levensduur

De levensduur van de hoogwaardige folies die wij gebruiken bedraagt zeker 10 jaar! Ze kunnen tegen wind, regen en zon. Wel is het verstandig om de auto wat vaker te wassen, omdat het hier kunststof betreft.

Eenvoudig te verwijderen

Wanneer u om welke reden dan ook de wraplaag van uw auto wilt verwijderen, dan trekt u de hoogwaardige folie er zonder problemen weer van af. Als de auto in de fabriek gespoten is, dan zal de lak van de auto er net zo uitzien als voor het wrappen.

Wat kost het / hoe werkt het?

Wilt u weten wat de concrete mogelijkheden en tarieven zijn voor auto striping of car wrapping? Vraag dan eenvoudig een offerte aan! Dan weet u het direct!